Ladda ned Monument Valley 2 helt gratis

Har du tråkigt i isoleringstider och behöver något att underhålla dig med? Då kan vi tipsa om att Monument Valley 2 är gratis.

Det populära pusselspelet Monument Valley fick sig en uppföljare hösten 2017 och har sedan dess kostat 49 kronor. Nu har utvecklarna gjort spelet helt gratis under en begränsad tid. Monument Valley är lika vackert att vila ögonen på, men glöm inte att plugga in hörlurarna och spela med volym för att höja stämningen lite extra.

Monument Valley 2 går att ladda ned helt kostnadsfritt på App Store.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.