HBO gör sin app lite bättre

Vi skulle nog kunna skriva en lång krönika om allt som är fel med HBO Nordics app men idag så har de löst en sak som gör appen lite bättre.

Tidigare har vi enbart av någon oförklarlig anledning kunnat lägga in enskilda avsnitt i vår watchlist men nu kan vi lägga till en hel serie. Än så länge har uppdateringen enbart nått våra iOS-enheter men vi hoppas att funktionen även kommer till tvOS inom kort.

Vi blev dock snabbt besvikna när vi lade till en serie i vår watchlist och klickade på den. Av någon anledning så går det bara att snabbstarta episod ett av första säsongen på alla serier vi lägger till, trots att vi har sett fler avsnitt än så. Det logiska hade ju varit att vi ser nästa avsnitt där vi faktiskt är i serien, men man kan väl inte få allt. Uppdateringen har skeppats ut till iOS-enheter så det är bara att bege dig till App Store och uppdatera appen.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.