Rykte: Apple TV får barnläge och dubbel lagring

Rykten och förväntningar på en ny Apple TV är många och stora, mycket har pekat på att det är en ny version på gång. Men om den nya enheten har det mest funnits gissningar.

9to5mac har tidigare hittat information i källkod för iOS 13.4 att det är en ny Apple TV med A13-processor och en ny kontroll på gång. Nu säger också en rapport att Apple dubblar lagringsmöjligheterna till 64GB och 128GB, vilket är precis vad som förväntats. En snabbare hårdvara med mer lagringsutrymme för att Apple Arcade ska kunna flyta på bättre.

Dessutom ser det ut att komma flera nyheter till tvOS som inte är unikt för den nya hårdvaran, ett barnläge där vi enkelt kan skapa ett separat konto till våra barn. Sedan kommer också skärmtid till Apple TV. Så snart kanske det är slut med Greta Gris i Nästa-listan och YouTube-klipp som går på repeat dygnet runt.

Appen Apple TV+ förväntas också få ett utseendemässigt lyft, där 'fokus ska ligga på innehåll', vilket vi helt enkelt får se vad det betyder.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Fjärde genrationen iPad Air kan komma att laddas med USB-C om vi ska tro på japanskt skvaller.

Sonos Radio som tidigare har funnits tillgängligt i bland annat USA, Kanada, Storbritannien, Irland och Australien kommer idag till Sverige.

Antalet HomeKit-kompatibla kameror börja öka nu vilket är trevligt och näste man till rakning är Eve Cam.

Kod i den läckta versionen av iOS 14 visar att Apple planerar att lägga in inbyggd översättning direkt i Safari samtidigt som det kommer med fullt Apple Pencil-stöd.

Vi gillar verkligen Apple Magic Keyboard men en sak som aldrig verkar komma är bakgrundsbelysta tangenter vilket är tacksamt i lite sämre belysning.

Arlo som har ett gäng HomeKit-kompatibla kameror har nu lanserat sin smarta ringklocka Arlo Video Doorbell i Sverige.