Rykte: Apple TV får barnläge och dubbel lagring

Rykten och förväntningar på en ny Apple TV är många och stora, mycket har pekat på att det är en ny version på gång. Men om den nya enheten har det mest funnits gissningar.

9to5mac har tidigare hittat information i källkod för iOS 13.4 att det är en ny Apple TV med A13-processor och en ny kontroll på gång. Nu säger också en rapport att Apple dubblar lagringsmöjligheterna till 64GB och 128GB, vilket är precis vad som förväntats. En snabbare hårdvara med mer lagringsutrymme för att Apple Arcade ska kunna flyta på bättre.

Dessutom ser det ut att komma flera nyheter till tvOS som inte är unikt för den nya hårdvaran, ett barnläge där vi enkelt kan skapa ett separat konto till våra barn. Sedan kommer också skärmtid till Apple TV. Så snart kanske det är slut med Greta Gris i Nästa-listan och YouTube-klipp som går på repeat dygnet runt.

Appen Apple TV+ förväntas också få ett utseendemässigt lyft, där 'fokus ska ligga på innehåll', vilket vi helt enkelt får se vad det betyder.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

I skrivande stund vet vi faktiskt inte helt säkert om detta är ett aprilskämt eller inte.

Apple har skickat ut uppdateringar till Pages, Numbers och Keynote som bjuder på en hel del nyheter till både iOS, iPadOS och MacOS.

Den första april 1976 registrerades Apple Computer Company av Steve Jobs, Steve Wozniak och Roland Wayne. Det lilla företaget som startade i Jobs föräldrars garage, men senare skulle göra stordåd och förändra världen.

Hallon firar första april genom att sänka priset på sitt abonnemang till 1 krona per månad.

Utvecklarna av den populära väder-appen Dark Sky meddelar idag att de har blivit uppköpta av Apple.

Fitbit är i farten med en uppföljare till sitt populära aktivitetsband som bjuder på en rad trevliga uppdateringar och nyheter.