Rykte: AirPower är inte död

Nästan ett år efter att Apple talat om att de lägger ner arbetet med AirPower så cirkulerar fortfarande rykten om den mytomspunna produkten. Senast var att en ny mindre modell skulle se dagens ljus i år.

Nu påstår Youtuber Jon Presser att Apple arbetar på den ursprungliga AirPower och försöker att ändra laddningsspolarna för att få den att inte överhetta och kunna möta Apples höga standard. Att en prototyp ska vara påväg.

Det som är unikt med AirPower är att det ska gå att ladda iPhone, Apple Watch och AirPods samtidigt, placerade var som helst på laddplattan. Samtidigt som skärmen på iPhone visar laddningsprocenten av enheterna som laddas. Om detta vore sant och det visar sig att AirPower faktiskt kommer till marknaden är det många av oss som blir lyckliga.

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
1 svar

I skrivande stund vet vi faktiskt inte helt säkert om detta är ett aprilskämt eller inte.

Apple har skickat ut uppdateringar till Pages, Numbers och Keynote som bjuder på en hel del nyheter till både iOS, iPadOS och MacOS.

Den första april 1976 registrerades Apple Computer Company av Steve Jobs, Steve Wozniak och Roland Wayne. Det lilla företaget som startade i Jobs föräldrars garage, men senare skulle göra stordåd och förändra världen.

Hallon firar första april genom att sänka priset på sitt abonnemang till 1 krona per månad.

Utvecklarna av den populära väder-appen Dark Sky meddelar idag att de har blivit uppköpta av Apple.

Fitbit är i farten med en uppföljare till sitt populära aktivitetsband som bjuder på en rad trevliga uppdateringar och nyheter.