Idag kommer du kunna gå över till den mörka sidan på Facebook

Några få utvalda har fått Facebooks nya utseende på webben där det bjuds på en omgjord design med totalt mörker, men idag skickar Facebook ut det till den stora massan.

Det är det populära Dark Mode som gör att hela gränssnittet blir av en mörkare ton har nu börjat rullats ut i stor skala för alla Facebook-användare. Under dagen kommer de flesta få en ruta längst upp på skärmen i Facebook med en fråga om de vill aktivera den nya designen.

När det väl är aktiverat så kommer Facebook få en ny design med ett mörkare gränssnitt. Skulle du mot förmodan inte gilla det så kommer det gå att slå på och av men senare under året kommer den nya designen att gälla för alla och då kommer det inte längre gå att slå av.

Via Engadget

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

I skrivande stund vet vi faktiskt inte helt säkert om detta är ett aprilskämt eller inte.

Apple har skickat ut uppdateringar till Pages, Numbers och Keynote som bjuder på en hel del nyheter till både iOS, iPadOS och MacOS.

Den första april 1976 registrerades Apple Computer Company av Steve Jobs, Steve Wozniak och Roland Wayne. Det lilla företaget som startade i Jobs föräldrars garage, men senare skulle göra stordåd och förändra världen.

Hallon firar första april genom att sänka priset på sitt abonnemang till 1 krona per månad.

Utvecklarna av den populära väder-appen Dark Sky meddelar idag att de har blivit uppköpta av Apple.

Fitbit är i farten med en uppföljare till sitt populära aktivitetsband som bjuder på en rad trevliga uppdateringar och nyheter.