Craig Federighi visar upp nya iPad Pro

Vill du ha en närmare titt på iPad Pro och Magic Keyboard så löser Apple biffen med hjälp av deras egna Craig Federighi.

I videon går Craig igenom varför de valde att implementera en trackpad i iPads ekosystem och även varför iPadOS inte har en vanlig muspekare som vi hittar på deras datorer. Han berättar även att med touchpaden kan du göra precis allt som du kan göra på en iPad med touch och vi måste säga att suget efter nya iPad Pro med Magic Keyboard inte blev mindre efter denna video.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Det är nog ingen som betvivlar att Apple arbetar på en utmanare till bland annat Tile och nu har Apple själva råkat visa upp att de existerar - igen.

Siri har blivit bättre kompis med Spotify nu med watchOS 6 och ny uppdatering av Spotify. Nu behöver du inte ens släppa din kaffe med blicken för att få igång musik.

Då var dagen äntligen här och nu kan alla i Sverige ladda ned Facebooks chattklient Messenger till macOS.

Mobiloperatören Tre meddelar idag via en pressrelease att de slopar bindningstiden på nya abbonnemang som inte tecknas med hårdvara.

Nyckelringen även kallad iCloud Keychain som håller ordning på dina lösenord i din Apple-enhet ser ut att få lite kärlek i nästa OS.

I denna veckas avsnitt blir det lite sura miner blandat med ångest från flera olika håll.