Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple stänger alla sina fysiska butiker

Apple meddelade igår att WWDC kommer att bli helt digital men bolaget har nu även beslutat att stänga alla fysiska butiker.

Apple meddelar idag via ett pressmeddelande att de har beslutat att stänga samtliga fysiska butiker i hela världen förutom i Kina. Butikerna kommer att hållas stängda i två veckor och öppnar igen den 27 mars. I Kina har butikerna varit stängda i två veckor och nu kommer de öppna affärerna igen.

Apple skriver även att de uppmanar alla sina anställda som har möjlighet att jobba hemifrån. De har i skrivande stund lämnat donationer på 15 miljoner dollar världen över för att hjälpa till att bekämpa COVID-19. På sin Twitter skriver Tim Cook att de måste göra allt de kan för att hjälpa till att förhindra smittan av Corona-viruset.

Tills vidare hänvisar Apple till att försäljning görs online på Apple.se eller så går det att ladda ned Apple Store-appen på App Store.

Källa Apple

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.