Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IKEA lanserar belöningssystem för medlemmar

IKEA drar igång en helt ny satsning där vi kan få belöningar för att köpa TRÅDFRI-lampor eller fika på IKEA.

IKEA bjuder in sina medlemmar till att prova sitt nya belöningssystem IKEA Family Keys. Där man får en virtuell insexnyckel tillsamman med sina köp i varuhuset och online. Dessa nycklar kan sedan bytas ut mot olika tjänster, så som gratis leverans online eller att få större saker hemkörda, plockservice, montering eller tips och trix från deras inredare.

IKEA Family Keys är i teststadiet men ser vid första anblick riktigt lovande ut, största problemet med att handla online på IKEA idag tycker undertecknad är den höga leveranskostnaden. Men nu ser det ut som att det inte krävs så mycket för att faktiskt få helt kostnadsfri leverans om man är en trogen kund, vilket är trevliga nyheter för alla Apple-användare som vill utöka HomeKit-samlingen.

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.