Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Logitech lanserar laddare som fixar ström till alla dina enheter

Allt började med AirPower som aldrig kom men som tur är finns det alternativ och nu har Logitech lanserat en ny 3-i-1-laddare.

Laddaren som heter Logitech POWERED 3-in-1 Dock kan ladda din iPhone, AirPods och Apple Watch samtidigt via Qi. Den lilla plattan kommer gå att köpa i ett grått och vitt utförande och den klarar laddning på upp till 7,5W via Qi-laddning. Logitech skriver:

"Beautifully crafted and meticulously engineered, the $129.99 Logitech POWERED 3-in-1 Dock offers a new home for your iPhone, AirPods and Apple Watch all at once. Finally, you can have a seamless charging experience worthy of the products you rely on every day—all in a compact form that fits perfectly on your nightstand or desk. POWERED 3-in-1 Dock is available in graphite and white."

Än så länge går laddaren enbart att köpa i USA och Kanada för 129,99 dollar men den kommer förmodligen lanseras globalt inom kort.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.