Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iOS 14 skvallrar om ny hårdvara

Det var inte bara mjukvara som avslöjades idag utan även en hel del hårdvara hittades i koden till iOS 14.

iPad Pro - för fotografen

Bland fynden i koden har 9To5Mac bland annat hittat spår av en ny version av iPad Pro som kommer ha, precis som tidigare rykten har pekat på, en likadan kamera som iPhone 11 Pro-serien. I fyrkanten på baksidan hittar vi en 3D-sensor, vidvinkel, ultravidvinkel samt telefoto. 3D-sensorn kommer med största sannolikhet göra AR-upplevelsen lite trevligare och när Apple kan tänkas släppa iPad Pro är fortfarande oklart.

En ny Apple TV

Det ser även ut att vara en uppdaterad Apple TV på ingång och med den ser det även ut att komma en ny fjärrkontroll. Exakt hur den nya fjärrkontrollen kommer se ut eller vilka förbättringar som gjorts framgår inte. Apple vill även att vi ska stå lite mer framför TV'n och därför jobbar de på en träningsapp till Apple TV. Användare ska kunna ladda ned olika träningsvideos och ha en "personlig" coach som ger instruktioner under passet. Appen ska även fungera med Apple Music så vi kan sätta på vår favoritmusik under passet.

Mer information om AirTags

9To5Mac har även hittat lite mer information om Apples kommande trackers som ska hjälpa oss att hitta våra prylar. De ska kunna gå att ställa in flera trackers på en och samma gång i iOS 14 och de kommer ha ett utbytbart batteri precis som Tiles senaste produkter.

iPhone 9, A.K.A iPhone SE

Ja någon ny mobil som heter iPhone SE ser vi inte ut att få utan namnet på Apples kommande "budgetlur" ser ut att bli iPhone 9. Telefonen ser ut att komma med Touch ID och ska främst rikta sig till användare som idag har en iPhone 6 eller iPhone 6S. Telefonen planeras att lanseras under våren men med tanke på alla förseningar som Corona-viruset medför så kan det eventuellt bli senare än så.

Så nu är det dags att börja panta burkar, sälja av fonderna och göra oss redo för en hel del hårdvara under första halvan av 2020.

Källa 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.