Nomad - Lite lyx på handleden

Är du trött på sladdriga Wish-kopior som får handleden att skrika efter hjälp? Vi har spanat in Nomads senaste stålarmband.

Det är vår alldeles egna Mathias Severyd som tar sig an uppgiften och beger sig ut i ett blåsigt Bålsta för att dels berätta vad som hände med hans förra Wish-armband men även vad han tycker om Nomads länkarmband i stål som kostar en mindre slant än Apples egna - utan att tumma på kvalitén.

Nomad Steel Band går att köpa hos bland annat Macforum för ett rekommenderat pris på 1 295 kronor.

Skriven av Marcus Attefors

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.

Det är nog ingen som betvivlar att Apple arbetar på en utmanare till bland annat Tile och nu har Apple själva råkat visa upp att de existerar - igen.