Apple Music på macOS får stöd för låttexter

I den senaste betan som Apple släppt av macOS Catalina 10.15.4 så har Apple Music äntligen fått stöd för låttexter.

Förra året fick vi låttexter till både iPhone och iPad i Apple Music och nu får macOS samma behandling. Det innebär att när vi lyssnar på en låt så kan vi även sjunga med med låttexten som visas. Tyvärr har inte alla låtar i Apple Music stöd för låttexter i realtid och detta beror förmodligen på att Apple lägger in alla texter själva helt utan involvering av tredjepart. Man kan även kontakta Apple om man hittar några fel i texterna så de blir rättade.

För att få fram funktionen så trycker du på ikonen med citat tecken uppe i högra hörnet när du är inne och lyssnar på ett album eller en låt.

Källa: 9to5mac

Skriven av Mathias Severyd
Kommentarer
13 svar

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.