Nu kan du se din Replay-spellista för 2020

Apple Music är en av Apples flera prenumerationstjänster och har blivit en viktig inkomstkälla för företaget. Deras största konkurrent är Spotify och det här med färdigkurerade spellistor gillar de båda.

Då var det dags igen för Apple Music att få sin Replay-spellista för 2020. Januari månad har gått missad men nu har Apple släppt spellistan som används för att skapa en topp 100-lista av din lyssningshistorik för att sedan uppdateras varje söndag genom året. Den är lite annorlunda i jämförelse med Spotifys ”Wrapped”-tjänst som endast uppdateras i slutet på året.

För att använda tjänsten måste vi logga in på Apple Music´s beta webbplats där vi kan generera spellistan. Man kan även lägga till spellistor från lanseringen av Apple Music 2015. De äldre spellistorna är intressanta eftersom de inte längre uppdateras efter årets slut och ger en unik inblick i din musiksmak under ett visst år.
Eftersom det fortfarande är tidigt på året så innehåller listan än så länge inte så många låtar, men den kommer bli allt större under året.

Källa: Appleinsider

Skriven av Mathias Severyd
Kommentarer
8 svar

Bilder som sägs visa den uppdaterade designen på iPhone 12 skvallrar om mindre flärp, kamerahumpen och widgetar på hemskärmen.

MacRent som erbjuder leasing och uthyrning av Apple-produkter har nu blivit större och etablerar sig i Skåne.

Tim Cook gick igår ut med en tweet och berättade vad det gör för att hjälpa till under epidemin av Convid-19.

Tim Cook verkar vara på shoppingtur i techbranchens galleria.

Uppköpet av AI-företaget Voysis skvallrar om att Apple satsar på att förbättra Siri.

Något som har funnits till Android-telefoner sedan urminnes tider är widgets på hemskärmen och nu ser det ut att komma till iOS och iPadOS.