Macradion: När man vågar byta flera gånger

Då drar vi av andra avsnittet av Macradion och det firar vi med att bjuda in en gäst till podden som vågar testa nya prylar.

Det är ingen mindre än Mathias Severyd som är med oss idag och han är mest känd från våra Facebook-grupper Applebubblan och HomeKitbubblan där han har slagit världsrekord i antal inlägg. Det är dock inte därför vi har med Mathias som gäst utan för att han har testat många olika lösningar när det kommer till smarta högtalare och HomeKit.

Vi låter Mathias berätta om sin resa och vad är egentligen bäst mellan Sonos och HomePod eller IKEA och Philips Hue? Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver.

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts
Spotify
Acast

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
13 svar

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.