Mac Pro har mött sin överman

Apples Mac Pro är som bekant ett riktigt monster som är tillverkad för att vara den mest kraftfulla maskinen på marknaden. Men YouTubern Jonathan Morris har satt den under press.

Det var när Jonathan märkte att hans öppna flikar i Google Chrome åt en hel del RAM-minne, hela 75 MB, som han beslöt sig för att prova hur många Chrome-flikar han lyckas öppna innan Mac Pro med 1,5 TB i RAM ger vika. Svaret visade sig vara 6 000 stycken. Ta in det - sextusen Google Chrome-flikar. Galenskap.

Det tycks vara ett skrattretande test men något säger det. Vi är nog få som försöker hålla så många bollar i luften samtidigt när vi surfar. Men om man ska tro diskussioner vi stött på i Applebubblan på Facebook så finns det flertalet som når maxtaket i sin iPhone när det kommer till öppna flikar.

Men att fylla 1,5 TB RAM med 6 000 Chrome-flikar är ganska sjukt. Men samtidigt blir vi lite lyckliga av att någon gör det.

Ni kan följa det spännande förloppet på Jonathan Morris Twitter.

Källa: Übergizmo

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
5 svar

Microsoft har nu valt att samla Word, Excel och Powerpoint i en app istället för att vi ska ha flera olika på telefonen.

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Året var 1990 och den 19 februari gjorde Adobe Photoshop sin debut på Macintosh. Trettio år har passerat och ingen har väl missat vad detta redigeringsprogram gjort för avtryck i världen. För att fira sin 30-årsdag adderar Adobe nya funktioner till Photoshop på iPad och Mac.

MacStories egna Federico Viticci har upptäckt att man nu kan få fram alternativa albumversioner i Apple Music, något Apple har lånat direkt från Beats.

Apple Music är en av Apples flera prenumerationstjänster och har blivit en viktig inkomstkälla för företaget. Deras största konkurrent är Spotify och det här med färdigkurerade spellistor gillar de båda.

En bok som vi förmodligen aldrig kommer kunna köpa i Apple Books är boken från den tidigare Apple-anställde Tom Sadowski.