Mac Pro har mött sin överman

Apples Mac Pro är som bekant ett riktigt monster som är tillverkad för att vara den mest kraftfulla maskinen på marknaden. Men YouTubern Jonathan Morris har satt den under press.

Det var när Jonathan märkte att hans öppna flikar i Google Chrome åt en hel del RAM-minne, hela 75 MB, som han beslöt sig för att prova hur många Chrome-flikar han lyckas öppna innan Mac Pro med 1,5 TB i RAM ger vika. Svaret visade sig vara 6 000 stycken. Ta in det - sextusen Google Chrome-flikar. Galenskap.

Det tycks vara ett skrattretande test men något säger det. Vi är nog få som försöker hålla så många bollar i luften samtidigt när vi surfar. Men om man ska tro diskussioner vi stött på i Applebubblan på Facebook så finns det flertalet som når maxtaket i sin iPhone när det kommer till öppna flikar.

Men att fylla 1,5 TB RAM med 6 000 Chrome-flikar är ganska sjukt. Men samtidigt blir vi lite lyckliga av att någon gör det.

Ni kan följa det spännande förloppet på Jonathan Morris Twitter.

Källa: Übergizmo

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
5 svar

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.

Julen är över och lika så årets fattigaste månad på året och våra plånböcker börjar sakta fyllas upp med pengar igen, så vad passar inte bättre än ett Apple-event?

Apples egna streamingtjänst Apple TV+ får snart tillökning av ännu en TV-serie och nu har de släppt en rykande färsk trailer.

Är du trött på att konfigurera och lägga till nya smarta produkter i ditt hem? Det kan bli ändring på det om Apple gör verklighet av sitt senaste patent.