Vi har spanat in Mythic Quest: Raven's Banquet på Apple TV+

Apple TV+ har fått tillökning av en ny serie vid namn Mythic Quest: Raven's Banquet och vi har spanat in första avsnittet.

Serien utspelar sig på en spelstudio där vi får följa Ian som är skaparen av ett populärt MMO-spel som ska släppa en stor expansion till sitt spel. Ian spelas av ingen mindre än Rob McElhenney som nog de flesta känner igen från den hyllade serien It's Always Sunny in Philadelphia. Vad som är extra kul är att serien är gjord av Charlie Day, Megan Ganz och Rob McElhenney som alla har varit involverade i It's Always Sunny in Philadelphia och det märks av i serien.

Serien bjuder på den egocentriska Ian och hur livet i en spelstudio kan vara när flera kreativa människor vill gå på sitt egna spår. Som ett exempel så bråkas det om en spade i spelet som Ian vill använda som ett vapen medans hans kollega Poppy vill att spaden ska användas till att just gräva. Ian påstår att om man ger spelare verktyg i spel som spadar eller pennor så kommer dessa primärt användas för att rita penisar.

Mythic Quest är välskriven, har bra skådespelare och den är framförallt riktigt rolig. Serien känns som serien Silicon Valley fast för gamers och undertecknad tycker att det är en av de bästa serierna hittills på Apple TV+. Hela säsong ett finns att avnjuta på tjänsten och den består av nio avsnitt.

Skriven av Marcus Attefors

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.

Julen är över och lika så årets fattigaste månad på året och våra plånböcker börjar sakta fyllas upp med pengar igen, så vad passar inte bättre än ett Apple-event?

Apples egna streamingtjänst Apple TV+ får snart tillökning av ännu en TV-serie och nu har de släppt en rykande färsk trailer.

Är du trött på att konfigurera och lägga till nya smarta produkter i ditt hem? Det kan bli ändring på det om Apple gör verklighet av sitt senaste patent.