iPhone 9 kan bli Apples mest prisvärda telefon någonsin

Som ni säkert känner till vid det här laget så kan det vara mindre än en månad kvar tills Apples nästa event. Vi håller tummarna och ryktena florerar värre än på en högstadieskola.

Många av oss talar om Apples kommande budgetmodell som iPhone 9 eller iPhone SE 2. Senast i linjen rykten är prissättningen. Att den skulle kvala in underst i näringskedjan med ett pris på 399 dollar. Med designen från iPhone 8 tillsammans med en 4,7"-skärm, Touch ID och den senaste A13-processorn - vilket skulle betyda att den får lika lång livslängd som dagens iPhone 11, med uppdateringar och dylikt.

Man kan tycka vad man vill om instegsmodellen, ja, jag tittar på dig Marcus Attefors. Men med en telefon som kanske riktar sig till de yngre, äldre och inte lika inbitna Apple-fanatikern, eller kanske nostalgikern är det ett perfekt steg in i Apples kvalitetsvärld.

Nu när Apple väljer att satsa på tjänster som Apple Arcade och Apple TV+ så är en budgetmodell perfekt för att locka in fler prenumeranter och undertecknad tror att det är precis rätt väg att gå.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.

Julen är över och lika så årets fattigaste månad på året och våra plånböcker börjar sakta fyllas upp med pengar igen, så vad passar inte bättre än ett Apple-event?

Apples egna streamingtjänst Apple TV+ får snart tillökning av ännu en TV-serie och nu har de släppt en rykande färsk trailer.

Är du trött på att konfigurera och lägga till nya smarta produkter i ditt hem? Det kan bli ändring på det om Apple gör verklighet av sitt senaste patent.