iPhone 9 kan bli Apples mest prisvärda telefon någonsin

Som ni säkert känner till vid det här laget så kan det vara mindre än en månad kvar tills Apples nästa event. Vi håller tummarna och ryktena florerar värre än på en högstadieskola.

Många av oss talar om Apples kommande budgetmodell som iPhone 9 eller iPhone SE 2. Senast i linjen rykten är prissättningen. Att den skulle kvala in underst i näringskedjan med ett pris på 399 dollar. Med designen från iPhone 8 tillsammans med en 4,7"-skärm, Touch ID och den senaste A13-processorn - vilket skulle betyda att den får lika lång livslängd som dagens iPhone 11, med uppdateringar och dylikt.

Man kan tycka vad man vill om instegsmodellen, ja, jag tittar på dig Marcus Attefors. Men med en telefon som kanske riktar sig till de yngre, äldre och inte lika inbitna Apple-fanatikern, eller kanske nostalgikern är det ett perfekt steg in i Apples kvalitetsvärld.

Nu när Apple väljer att satsa på tjänster som Apple Arcade och Apple TV+ så är en budgetmodell perfekt för att locka in fler prenumeranter och undertecknad tror att det är precis rätt väg att gå.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Microsoft har nu valt att samla Word, Excel och Powerpoint i en app istället för att vi ska ha flera olika på telefonen.

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Året var 1990 och den 19 februari gjorde Adobe Photoshop sin debut på Macintosh. Trettio år har passerat och ingen har väl missat vad detta redigeringsprogram gjort för avtryck i världen. För att fira sin 30-årsdag adderar Adobe nya funktioner till Photoshop på iPad och Mac.

MacStories egna Federico Viticci har upptäckt att man nu kan få fram alternativa albumversioner i Apple Music, något Apple har lånat direkt från Beats.

Apple Music är en av Apples flera prenumerationstjänster och har blivit en viktig inkomstkälla för företaget. Deras största konkurrent är Spotify och det här med färdigkurerade spellistor gillar de båda.

En bok som vi förmodligen aldrig kommer kunna köpa i Apple Books är boken från den tidigare Apple-anställde Tom Sadowski.