Så skulle framtidens iMac kunna se ut

För ett tag sedan dök det upp ett patent från Apple där vi kunde se att de är lite sugna på en iMac med kurvad skärm. Nu har patentet renderats så vi kan se hur den skulle kunna se ut i verkligheten.

I patentet framgår det att inte bara skärmen är böjd utan vi kan även föra in vår Macbook Pro i den som en gammal kassett från 90-talet. När vi väl har parat vår MacBook Pro med iMac så kan vi använda både tangentbordet och trackpaden. I patentet står det:

"An electronic device may include a glass housing member that includes an upper portion defining a display area, a lower portion defining an input area, and a transition portion joining the upper portion and the lower portion and defining a continuous, curved surface between the upper portion and the lower portion."

Detta är en rätt ball idé och frågan är om MacBook Pro som förs in i iMac även i framtiden skulle kunna ta rollen som en extern GPU och liknande så iMac blev ännu mer kraftfull. Oavsett så blev YouTubern Concept Creator exalterad och har nu renderat en maffig film baserat på bilderna i patentet och undertecknad vill kasta pengar på Apple och ta in denna skapelse i mitt hem - helst redan igår.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.