Så skulle framtidens iMac kunna se ut

För ett tag sedan dök det upp ett patent från Apple där vi kunde se att de är lite sugna på en iMac med kurvad skärm. Nu har patentet renderats så vi kan se hur den skulle kunna se ut i verkligheten.

I patentet framgår det att inte bara skärmen är böjd utan vi kan även föra in vår Macbook Pro i den som en gammal kassett från 90-talet. När vi väl har parat vår MacBook Pro med iMac så kan vi använda både tangentbordet och trackpaden. I patentet står det:

"An electronic device may include a glass housing member that includes an upper portion defining a display area, a lower portion defining an input area, and a transition portion joining the upper portion and the lower portion and defining a continuous, curved surface between the upper portion and the lower portion."

Detta är en rätt ball idé och frågan är om MacBook Pro som förs in i iMac även i framtiden skulle kunna ta rollen som en extern GPU och liknande så iMac blev ännu mer kraftfull. Oavsett så blev YouTubern Concept Creator exalterad och har nu renderat en maffig film baserat på bilderna i patentet och undertecknad vill kasta pengar på Apple och ta in denna skapelse i mitt hem - helst redan igår.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.

Julen är över och lika så årets fattigaste månad på året och våra plånböcker börjar sakta fyllas upp med pengar igen, så vad passar inte bättre än ett Apple-event?

Apples egna streamingtjänst Apple TV+ får snart tillökning av ännu en TV-serie och nu har de släppt en rykande färsk trailer.

Är du trött på att konfigurera och lägga till nya smarta produkter i ditt hem? Det kan bli ändring på det om Apple gör verklighet av sitt senaste patent.