HBO Nordic uppdaterar sin app med offline-läge

HBO Nordic har idag skickat ut en uppdatering till iOS och iPadOS-enheter så vi kan spara ned material lokalt på telefonen.

Det finns mycket saker HBO Nordic behöver åtgärda i sin app men idag har de kommit en liten bit på vägen genom att låta oss spara ned material lokal på vår iPhone eller iPad. Det är dock inte helt utan begränsningar så totalt kan vi ladda ned 25 filmer eller episoder av en serie.

Så är du sugen på att inte slösa på surfen är det bara att bege dig till App Store och uppdatera deras app.

Via Teknikveckan

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Microsoft har nu valt att samla Word, Excel och Powerpoint i en app istället för att vi ska ha flera olika på telefonen.

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Året var 1990 och den 19 februari gjorde Adobe Photoshop sin debut på Macintosh. Trettio år har passerat och ingen har väl missat vad detta redigeringsprogram gjort för avtryck i världen. För att fira sin 30-årsdag adderar Adobe nya funktioner till Photoshop på iPad och Mac.

MacStories egna Federico Viticci har upptäckt att man nu kan få fram alternativa albumversioner i Apple Music, något Apple har lånat direkt från Beats.

Apple Music är en av Apples flera prenumerationstjänster och har blivit en viktig inkomstkälla för företaget. Deras största konkurrent är Spotify och det här med färdigkurerade spellistor gillar de båda.

En bok som vi förmodligen aldrig kommer kunna köpa i Apple Books är boken från den tidigare Apple-anställde Tom Sadowski.