Så bra är ett par kopior av AirPods Pro

AirPods Pro ser ut bli ännu en succé från Apple då efterfrågan är hög men hur pass bra är egentligen ett par kopior som kostar en bråkdel av originalet?

Till utseendet är det svårt att att urskilja kopiorna från originalet men när vi stoppar dem i öronen så märker vi direkt skillnad. Ljudet är högst mediokert och de saknar funktioner som aktiv brusreducering och transparens. Så lever ni med hoppet om att komma undan billigt och få typ samma produkt som originalet får vi tyvärr göra er besvikna.

Missa inte heller vår recension av AirPods Pro:

Skriven av Marcus Attefors

Ett patent som Apple nyss tog över skvallrar om det. Det tycks peka på ett helt hemmabiosystem och inte bara en uppdatering av HomePod. Vore inte det drömmen?

Vi lever i en härlig värld där vi numera inte behöver släpa med oss en MP3-spelare, en digitalkamera, GPS, och en miniräknare då vi har allt inbakat i telefonen.

Vi vet alla att musstödet som kom i iPadOS 13 inte var riktigt det där vi hade förväntat oss men det ser ut att kunna bli bättre.

Serienumret A2015 har dykt upp i FCC-registret och skvallrar om att det Appleägda Beats snart släpper Powerbeats 4.

Trust har lanserat en ny mikrofon som riktar in sig till de som vill använda den för gaming eller för sin första podcast och vi har hårdtestat den i vår nylanserade podd Macradion.

Denna vecka riktar vi fokus på Apples mjukvara och drömmer om vad iOS 14 och iPadOS 14 kan tänkas innehålla.