Carpool Karaoke kommer med en tredje säsong

Apples spin-off av det populära inslaget från The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke kommer med en ny säsong som har premiär idag.

Apples prisvinnande spin-off är tillbaka med en tredje säsong. James Corden som är programledare för serien talade om att det ska bli en tredje säsong för Apple för ett tag sedan, men sen har det varit tyst. Men idag släppte han en trailer för den nya säsongen på sin youtubekanal och redan idag kan man se det första avsnittet av säsong 3.

Gästlistan ser ut såhär:
24 januari - Darius Rucker & Anthony Anderson
31 januari - Masked Singer-domarna (Ken Jeong, Nicole Scherzinger, Robin Thicke)
7 februari - Kesha & Whitney Cummings
14 februari - Good Girls skådisarna (Christina Hendricks, Mae Whitman, Retta)
21 februari - Jay Leno & Seal
28 februari - Deschanel systrarna & Property Brothers (Emily Deschanel, Zooey Deschanel, Drew Scott & Jonathan Scott)
6 mars - Fred Armisen & Weezer
13 mars - WWE: Becky Lynch, Roman & mer
20 mars - Stranger Things cast (Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLoughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Finn Wolfhard)

Om man vill se tidigare avsnitt av serien finns dem att hitta på i Apple-Tv-appen, avsnitt där bland annat dessa dyker upp i bilen; Jamie Foxx, Kendall Jenner, Hailey Bieber, Tyra Banks, Quincy Jones, Rashida Jones, Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Brie Larson, Samuel L. Jackson, Kevin Durant, Travis Scott, Taron Egerton, Richard Madden , Ben Platt och Sara Bareilles.

Carpool Karaoke: The Series prisades på Emmy Awards både 2018 och 2019. Där priserna som plockades hem var Outstanding Short Form Variety Series och Critics Choice Award för Short Form Series 2019.

Serien produceras av CBS Television Studios och Fulwell 73 för Apple. James Corden och Ben Winston är dom som uppfann företeelsen och är numera verkställande producenter, tillsammans med Eric Pankowski.

Skriven av Dennis Klarin

Ett patent som Apple nyss tog över skvallrar om det. Det tycks peka på ett helt hemmabiosystem och inte bara en uppdatering av HomePod. Vore inte det drömmen?

Vi lever i en härlig värld där vi numera inte behöver släpa med oss en MP3-spelare, en digitalkamera, GPS, och en miniräknare då vi har allt inbakat i telefonen.

Vi vet alla att musstödet som kom i iPadOS 13 inte var riktigt det där vi hade förväntat oss men det ser ut att kunna bli bättre.

Serienumret A2015 har dykt upp i FCC-registret och skvallrar om att det Appleägda Beats snart släpper Powerbeats 4.

Trust har lanserat en ny mikrofon som riktar in sig till de som vill använda den för gaming eller för sin första podcast och vi har hårdtestat den i vår nylanserade podd Macradion.

Denna vecka riktar vi fokus på Apples mjukvara och drömmer om vad iOS 14 och iPadOS 14 kan tänkas innehålla.