Väntan är över - nu går det att jailbreaka Apple TV 3

I flera år har olika personer försökt hitta en bakdörr in i Apple TV 3 för att användare ska kunna jailbreaka sin enhet och nu är den dagen här.

Om inte mitt minne helt sviker så är det cirka åtta år sedan användare började hoppas på ett jailbreak och frågan är hur många av dessa användare som idag har kvar sin Apple TV 3. Om du nu skulle ha det så går enheten med ett par enkla steg att jailbreaka och sedan skall det gå att installera till exempel Kodi (nya namnet för XBMC).

Så har du en gammal Apple TV 3 kan du damma av den, koppla in och följa guiden på Twitter som John Stef har gjort för att jailbreaka Apple TV 3.

Via: Reddit, Källa: Etasonatv

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
5 svar

Apple rapporteras flytta en del av sin tillverkning från Kina till Taiwan på grund av coronaviruset.

HomeKit-tillbehören får idag tillökning då Arlo har gått ut och meddelat att deras populära kamera Arlo Pro 3 får stöd för HomeKit.

En uppdaterad version av iPad Pro sägs redan vara i produktion och tros kunna släppas fri redan i mars.

Det mesta pekar på en ny budgetmodell av iPhone i mars, men vad mer för ess har apple i skjortärmen? Vi hoppas på AirTags, men rykten säger att vi får vänta lite till.

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.