Kommande Smart Keyboard till iPad kan få bakgrundsbelysning

Undertecknad jobbar lika mycket på min MacBook Pro som min iPad Pro men när mörkret faller får jag gå över till min Macbook Pro igen.

Anledningen till detta är för att Apples egna tangentbord Smart Cover till iPad saknar bakgrundsbelysta knappar. Det gör det svårt att skriva i mörkret vilket är lite tråkigt. Men detta kan det eventuellt bli ändring på då Digitimes påstår sig ha källor med insyn i saken. När den senaste iPad Pro lanserades så fick vi en helt omgjord Apple Pencil men Smart Keyboard såg ut precis som innan. Så det hade inte varit helt ologiskt om det är dags för en uppdatering av design och funktion som lanseras lagom tills att nästa iPad Pro lanseras. När de ändå är i farten så tycker vi att de kan läggs till bakgrundsbelysning på Magic Keyboard också.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Apple rapporteras flytta en del av sin tillverkning från Kina till Taiwan på grund av coronaviruset.

HomeKit-tillbehören får idag tillökning då Arlo har gått ut och meddelat att deras populära kamera Arlo Pro 3 får stöd för HomeKit.

En uppdaterad version av iPad Pro sägs redan vara i produktion och tros kunna släppas fri redan i mars.

Det mesta pekar på en ny budgetmodell av iPhone i mars, men vad mer för ess har apple i skjortärmen? Vi hoppas på AirTags, men rykten säger att vi får vänta lite till.

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.