Kommande Smart Keyboard till iPad kan få bakgrundsbelysning

Undertecknad jobbar lika mycket på min MacBook Pro som min iPad Pro men när mörkret faller får jag gå över till min Macbook Pro igen.

Anledningen till detta är för att Apples egna tangentbord Smart Cover till iPad saknar bakgrundsbelysta knappar. Det gör det svårt att skriva i mörkret vilket är lite tråkigt. Men detta kan det eventuellt bli ändring på då Digitimes påstår sig ha källor med insyn i saken. När den senaste iPad Pro lanserades så fick vi en helt omgjord Apple Pencil men Smart Keyboard såg ut precis som innan. Så det hade inte varit helt ologiskt om det är dags för en uppdatering av design och funktion som lanseras lagom tills att nästa iPad Pro lanseras. När de ändå är i farten så tycker vi att de kan läggs till bakgrundsbelysning på Magic Keyboard också.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Tim Cook verkar vara på shoppingtur i techbranchens galleria.

Uppköpet av AI-företaget Voysis skvallrar om att Apple satsar på att förbättra Siri.

Något som har funnits till Android-telefoner sedan urminnes tider är widgets på hemskärmen och nu ser det ut att komma till iOS och iPadOS.

Abonnemang för 0 kronor månaden? Ja det är galna tider!

Videosamtalsjätten Skype gör det enklare att hålla kontakten med nära och kära och kollegor.

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.