Podd: Thor och satelliterna

Thor & Marcus går igenom allt som inte går bra i världen och som vad som var bättre förr. Allt från Apples uppdateringar till att IKEA klantat sig med sin.

Thor låter Marcus lägga sig på schäslongen och prata ut om sina oändligt många alarm han har på morgonen och vad som egentligen hände med hans barndomsfilmer som hans mamma bytte bort mot en okänd mans bröllopsfilmer. Vi går igenom den annars torftiga teknikveckan och kan konstatera att en annan gammal man som skriker på teknik är Donald Trump och vi går igenom varför han gör det denna gången och vad Apple kan ha på gång i de hemliga källarrummen på huvudkontoret.

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver.

Du hittar podden på bland annat:
Spotify
iTunes
Acast

Skriven av Thor Lindholm

Det har skrivits mycket om en ny laddningsstandard inom EU, näst på tur tycks vara tvång att kunder enkelt ska kunna byta ut sina batterier själva.

Ett patent som Apple nyss tog över skvallrar om det. Det tycks peka på ett helt hemmabiosystem och inte bara en uppdatering av HomePod. Vore inte det drömmen?

Vi lever i en härlig värld där vi numera inte behöver släpa med oss en MP3-spelare, en digitalkamera, GPS, och en miniräknare då vi har allt inbakat i telefonen.

Vi vet alla att musstödet som kom i iPadOS 13 inte var riktigt det där vi hade förväntat oss men det ser ut att kunna bli bättre.

Serienumret A2015 har dykt upp i FCC-registret och skvallrar om att det Appleägda Beats snart släpper Powerbeats 4.

Trust har lanserat en ny mikrofon som riktar in sig till de som vill använda den för gaming eller för sin första podcast och vi har hårdtestat den i vår nylanserade podd Macradion.