Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Den senaste uppdateringen till AirPods Pro gjorde brusreduceringen sämre

Den 16:e december släppte Apple en uppdatering till AirPods Pro och nästan omedelbart efteråt började användare märka att brusreduceringen inte längre var lika bra.

Många användare vände sig då till sidan RTINGS.com och bad dem att göra om sitt test av AirPods Pro där de bland annat har använt ordentliga mätverktyg för att se hur bra brusreduceringen är. De lyssnade på sina läsare och gjorde om testet med den senaste uppdateringen som Apple skickade ut i december och såg, precis som alla användarna misstänkte att brusreduceringen var ordentligt försämrad.

De skriver i sin nya utvärdering att AirPods Pro inte gör i närheten av ett lika bra jobb att slå ut ljud från motorljud som till exempel i flygplan eller på bussar:

"Update 01/10/2020: After updating to Firmware 2C45, we retested the headphones and our results showed a fairly significant drop in isolation performance, primarily in the bass-range. This means that with ANC turned on, these headphones won't do nearly as good a job blocking out the low engine rumbles of planes or buses as they did before this update. This review reflects these changes."

Bara några dagar efter att Apple släppte uppdateringen till AirPods Pro så drog de tillbaka uppdateringen och vi får hoppas att de skickar ut en fix till alla som hann uppdatera inom kort. Den senaste uppdateringen heter 2C54 och för att kolla vilken version du har får du öppna locket till hörlurarna och gå till Inställningar - Allmänt - Om - AirPods Pro.

Källa RTINGS, via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.