Den senaste uppdateringen till AirPods Pro gjorde brusreduceringen sämre

Den 16:e december släppte Apple en uppdatering till AirPods Pro och nästan omedelbart efteråt började användare märka att brusreduceringen inte längre var lika bra.

Många användare vände sig då till sidan RTINGS.com och bad dem att göra om sitt test av AirPods Pro där de bland annat har använt ordentliga mätverktyg för att se hur bra brusreduceringen är. De lyssnade på sina läsare och gjorde om testet med den senaste uppdateringen som Apple skickade ut i december och såg, precis som alla användarna misstänkte att brusreduceringen var ordentligt försämrad.

De skriver i sin nya utvärdering att AirPods Pro inte gör i närheten av ett lika bra jobb att slå ut ljud från motorljud som till exempel i flygplan eller på bussar:

"Update 01/10/2020: After updating to Firmware 2C45, we retested the headphones and our results showed a fairly significant drop in isolation performance, primarily in the bass-range. This means that with ANC turned on, these headphones won't do nearly as good a job blocking out the low engine rumbles of planes or buses as they did before this update. This review reflects these changes."

Bara några dagar efter att Apple släppte uppdateringen till AirPods Pro så drog de tillbaka uppdateringen och vi får hoppas att de skickar ut en fix till alla som hann uppdatera inom kort. Den senaste uppdateringen heter 2C54 och för att kolla vilken version du har får du öppna locket till hörlurarna och gå till Inställningar - Allmänt - Om - AirPods Pro.

Källa RTINGS, via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Undertecknad jobbar lika mycket på min MacBook Pro som min iPad Pro men när mörkret faller får jag gå över till min Macbook Pro igen.

Det läcks och ryktas för fullt kring iPhone i vanlig ordning. Förr krävdes det att en Apple-anställd skulle glömma kvar sin prototyp på någon sliskig bar efter en våt utekväll. För att senare få sparken när någon nyfiken teknikbloggare köpte den för hutlösa priser och läckte ut bilder. Sägs det.

Super Bowl 1984 var inte bara en härlig dag för alla som gillar amerikansk fotboll utan det var även en stor dag för Apple.

Ryktena om en uppföljare till iPhone SE började nog bara något år efter att telefonen hade släppts men frågan är om 2020 är året då ryktena äntligen stämmer?

Native Union som tar fram allt från kablar till laddare och skal meddelar idag via en pressrelease att deras fodral till AirPods Pro nu går att köpa.

Apple har sedan ett par år tillbaka haft stöd för AR (Augmented Reality) i sina iPads och iPhones och Tim Cook har i en intervju sagt att det kommer hända mycket med AR de närmaste tio åren.