Den senaste uppdateringen till AirPods Pro gjorde brusreduceringen sämre

Den 16:e december släppte Apple en uppdatering till AirPods Pro och nästan omedelbart efteråt började användare märka att brusreduceringen inte längre var lika bra.

Många användare vände sig då till sidan RTINGS.com och bad dem att göra om sitt test av AirPods Pro där de bland annat har använt ordentliga mätverktyg för att se hur bra brusreduceringen är. De lyssnade på sina läsare och gjorde om testet med den senaste uppdateringen som Apple skickade ut i december och såg, precis som alla användarna misstänkte att brusreduceringen var ordentligt försämrad.

De skriver i sin nya utvärdering att AirPods Pro inte gör i närheten av ett lika bra jobb att slå ut ljud från motorljud som till exempel i flygplan eller på bussar:

"Update 01/10/2020: After updating to Firmware 2C45, we retested the headphones and our results showed a fairly significant drop in isolation performance, primarily in the bass-range. This means that with ANC turned on, these headphones won't do nearly as good a job blocking out the low engine rumbles of planes or buses as they did before this update. This review reflects these changes."

Bara några dagar efter att Apple släppte uppdateringen till AirPods Pro så drog de tillbaka uppdateringen och vi får hoppas att de skickar ut en fix till alla som hann uppdatera inom kort. Den senaste uppdateringen heter 2C54 och för att kolla vilken version du har får du öppna locket till hörlurarna och gå till Inställningar - Allmänt - Om - AirPods Pro.

Källa RTINGS, via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

iPad slog ned som en bomb som en helt ny produktkategori och har sedan den lanserades utvecklats en hel del - idag är det tio år sedan den först visades upp.

Det är nästan enklare att hitta tryffel i stockholms förorter än att få tag i IKEAs nya rullgardiner men ungefär vid gränsen till Danmark fann vi lyckan.

Nu höjer Apple rösten angående att EU planerar att införa en laddningsstandard.

AirPods Pro ser ut bli ännu en succé från Apple då efterfrågan är hög men hur pass bra är egentligen ett par kopior som kostar en bråkdel av originalet?

För ett par veckor sedan skickade IKEA ut en uppdatering som gjorde att deras rullgardiner fick stöd för HomeKit - men enbart i USA. Nu har uppdateringen äntligen nått vårt avlånga land.

Apples spin off av det populära inslaget från The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke kommer med en ny säsong som har premiär idag.