CES: Zagg släpper AirPower-ersättare i år

Företaget Zagg säger sig ha tillverkat den ultimata AirPower-ersättaren och släpper den senare i år.

Det är många som försöker fånga upp bollen och göra vad Apples AirPower lovade. Det märks inte minst på årets CES-mässa. Zagg har försökt sig på att göra en nästan identisk laddningsplatta med 'placera var du vill'-laddning. Som de berättar komma släppas under deras märke Mophie senare i år.

De flesta "AirPower-ersättare" med flera Qi laddare i kräver fortfarande att man lägger sina enheter på en speciell plats på plattan. Vad Apples AirPower lovade var att man skulle kunna lägga sin iPhone, Apple Watch och AirPods var man vill på laddplattan. Något som visade sig vara för avancerat att tillverka enligt deras krav. Men många fick upp ögonen för idéen och nu är det flera som försöker göra just detta. Nu säger Zagg att de har lyckats och får ut den senare i år. Om de når Apples högt uppsatta mål och standard återstår att se, eller om någon hinner få sin på marknaden först.

Källa: 9to5mac.com

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
4 svar

Undertecknad jobbar lika mycket på min MacBook Pro som min iPad Pro men när mörkret faller får jag gå över till min Macbook Pro igen.

Det läcks och ryktas för fullt kring iPhone i vanlig ordning. Förr krävdes det att en Apple-anställd skulle glömma kvar sin prototyp på någon sliskig bar efter en våt utekväll. För att senare få sparken när någon nyfiken teknikbloggare köpte den för hutlösa priser och läckte ut bilder. Sägs det.

Super Bowl 1984 var inte bara en härlig dag för alla som gillar amerikansk fotboll utan det var även en stor dag för Apple.

Ryktena om en uppföljare till iPhone SE började nog bara något år efter att telefonen hade släppts men frågan är om 2020 är året då ryktena äntligen stämmer?

Native Union som tar fram allt från kablar till laddare och skal meddelar idag via en pressrelease att deras fodral till AirPods Pro nu går att köpa.

Apple har sedan ett par år tillbaka haft stöd för AR (Augmented Reality) i sina iPads och iPhones och Tim Cook har i en intervju sagt att det kommer hända mycket med AR de närmaste tio åren.