Släpp allt - nu kan du gravera in emojis på AirPod-caset

Har du alltid drömt om en bajsemoji på framsidan av ditt AirPodsfodral så har nu Apple gjort detta möjligt.

Från och med lanseringen av generation två av AirPods har man kunnat få gratis gravyr på sitt laddningscase. Idag släppte Apple den stora nyheten att man kan välja bland ett urval av emojis att få på sitt case om man är sugen på att sänka andrahandsvärdet en slant. De har även uppdaterat så texten är större och i en ny font.

Det finns 31 emojis att välja bland. Allt från bajskorv till enhörning - så nu har du möjlighet att verkligen spegla din personlighet.

Via 9to5mac.com.

Skriven av Dennis Klarin

Då var det äntligen fredag och vad passar då inte bättre än lite hederligt fredagstrams?

Ikeas smarta gardiner fick stöd för HomeKit för mindre än två veckor sedan i USA, men stöter redan på tekniska problem.

Det finns idag en uppsjö av tillverkare på marknaden som säljer True Wireless-hörlurar men ingen kommer i närheten av Apples försäljningssiffror.

Hur många gånger har man inte svurit över att man har fel kabel med sig, eller försöker vända USB-kontakten åt rätt håll för femtiofjärde gången. Vore det inte skönt med en standard där alla använder lika så att det alltid finns inkopplade kablar att tillgå. Det kan bli sanning. EU-parlamentet röstar om en EU-standard.

Från och med idag börjar Instagram rulla ut direktmeddelanden på desktopversionen av Instagram. Men bara en liten procentsats av deras 500 miljoner användare får det redan idag.

Den 16:e december släppte Apple en uppdatering till AirPods Pro och nästan omedelbart efteråt började användare märka att brusreduceringen inte längre var lika bra.