iPhone är nu den mest populära enheten för porr

I porrbranschen pågår just nu ett skifte där användare konsumerar sin dos av porr på mobilen istället för sin stationära eller bärbara dator.

Pornhub är den mest besökta porrsidan i världen och de har nu lagt ut statistik på hur deras användare konsumerar deras material. Hela 76,6 procent av sidans alla användare går in på sidan via en mobiltelefon vilket är en ökning med 5 procent från förra året. De har även brutit ned datan och konstaterar att den mest populära telefonen att titta på snusk på är iPhone. Totalt av alla mobiltelefoner som används vid ett besök på Pornhub är 52,8 procent en iPhone. Android står för 46,6 procent och sen är det en liten andel användare (0,5 procent) som besöker sidan med ett annat mobilt operativsystem.

Via: TheNextWeb

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

HBO Nordic har idag skickat ut en uppdatering till iOS och iPadOS-enheter så vi kan spara ned material lokalt på telefonen.

Ryktena är många och visst skulle alla dessa rykten kunna fylla en två timmars keynote redan i mars. Apple sägs redan ha flera produkter klara och de har överraskat till våren tidigare.

iPad slog ned som en bomb som en helt ny produktkategori och har sedan den lanserades utvecklats en hel del - idag är det tio år sedan den först visades upp.

Det är nästan enklare att hitta tryffel i stockholms förorter än att få tag i IKEAs nya rullgardiner men ungefär vid gränsen till Danmark fann vi lyckan.

Nu höjer Apple rösten angående att EU planerar att införa en laddningsstandard.

AirPods Pro ser ut bli ännu en succé från Apple då efterfrågan är hög men hur pass bra är egentligen ett par kopior som kostar en bråkdel av originalet?