Julkalender: Styr upp andedräkten

Julmat, kanske en snaps och massa godis kan göra att det luktar minst sagt intressant i munnen efteråt.

Genom att vara med i dagens tävling kan du vinna en eltandborste som med speciella pulseringar ska hålla munnen ren och fin. Du är med i vår julkalenderutlottning genom att prenumerera på vår kanal samt fylla i dina uppgifter i vårt formulär. (Du måste fylla i en gång per lucka)

Tävlingen är öppen fram till julafton 15.00. Kommentera gärna vad du vill använda produkten eller produkterna i luckan till här under!

Tävlingsregler

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

HBO Nordic har idag skickat ut en uppdatering till iOS och iPadOS-enheter så vi kan spara ned material lokalt på telefonen.

Ryktena är många och visst skulle alla dessa rykten kunna fylla en två timmars keynote redan i mars. Apple sägs redan ha flera produkter klara och de har överraskat till våren tidigare.

iPad slog ned som en bomb som en helt ny produktkategori och har sedan den lanserades utvecklats en hel del - idag är det tio år sedan den först visades upp.

Det är nästan enklare att hitta tryffel i stockholms förorter än att få tag i IKEAs nya rullgardiner men ungefär vid gränsen till Danmark fann vi lyckan.

Nu höjer Apple rösten angående att EU planerar att införa en laddningsstandard.

AirPods Pro ser ut bli ännu en succé från Apple då efterfrågan är hög men hur pass bra är egentligen ett par kopior som kostar en bråkdel av originalet?