28 år sedan sist - Apple närvarar på CES 2020

Vi har lämnat prylmässan IFA bakom oss och blickar mot CES som går av stapeln den 7 januari i Las Vegas.

De senaste 28 åren har Apple lyst med sin frånvaro på CES men nästa år är de redo att besöka den gigantiska elekronikmässan. Hade du hoppats på att de ska visa upp någon ny spännande produkt så kommer du dock bli besviken. Istället för att visa upp produkter så kommer de närvara i en paneldiskussion som handlar om integritet och om hur framtidens internet kan komma att se ut.

Det är Jane Horvath som kommer att närvara i panelen och hon arbetar som integritetsskyddschef på Apple. Apple lös dock inte med sin frånvaro förra året utan hängde upp ett gigantiskt meddelande på en byggnad nära mässområdet där det stod "What Happens on your iPhone, stays on your ‌iPhone‌".

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Apples spin off av det populära inslaget från The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke kommer med en ny säsong som har premiär idag.

I flera år har olika personer försökt hitta en bakdörr in i Apple TV 3 för att användare ska kunna jailbreaka sin enhet och nu är den dagen här.

För ett par dagar sedan gick Sonos ut och meddelade att vissa äldre enheter inte längre kommer att få några uppdateringar och sedan dess har internet fullkomligt exploderat av upprörda kunder.

Undertecknad jobbar lika mycket på min MacBook Pro som min iPad Pro men när mörkret faller får jag gå över till min Macbook Pro igen.

Det läcks och ryktas för fullt kring iPhone i vanlig ordning. Förr krävdes det att en Apple-anställd skulle glömma kvar sin prototyp på någon sliskig bar efter en våt utekväll. För att senare få sparken när någon nyfiken teknikbloggare köpte den för hutlösa priser och läckte ut bilder. Sägs det.

Super Bowl 1984 var inte bara en härlig dag för alla som gillar amerikansk fotboll utan det var även en stor dag för Apple.