28 år sedan sist - Apple närvarar på CES 2020

Vi har lämnat prylmässan IFA bakom oss och blickar mot CES som går av stapeln den 7 januari i Las Vegas.

De senaste 28 åren har Apple lyst med sin frånvaro på CES men nästa år är de redo att besöka den gigantiska elekronikmässan. Hade du hoppats på att de ska visa upp någon ny spännande produkt så kommer du dock bli besviken. Istället för att visa upp produkter så kommer de närvara i en paneldiskussion som handlar om integritet och om hur framtidens internet kan komma att se ut.

Det är Jane Horvath som kommer att närvara i panelen och hon arbetar som integritetsskyddschef på Apple. Apple lös dock inte med sin frånvaro förra året utan hängde upp ett gigantiskt meddelande på en byggnad nära mässområdet där det stod "What Happens on your iPhone, stays on your ‌iPhone‌".

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

iPad slog ned som en bomb som en helt ny produktkategori och har sedan den lanserades utvecklats en hel del - idag är det tio år sedan den först visades upp.

Det är nästan enklare att hitta tryffel i stockholms förorter än att få tag i IKEAs nya rullgardiner men ungefär vid gränsen till Danmark fann vi lyckan.

Nu höjer Apple rösten angående att EU planerar att införa en laddningsstandard.

AirPods Pro ser ut bli ännu en succé från Apple då efterfrågan är hög men hur pass bra är egentligen ett par kopior som kostar en bråkdel av originalet?

För ett par veckor sedan skickade IKEA ut en uppdatering som gjorde att deras rullgardiner fick stöd för HomeKit - men enbart i USA. Nu har uppdateringen äntligen nått vårt avlånga land.

Apples spin off av det populära inslaget från The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke kommer med en ny säsong som har premiär idag.