Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

HomeKit-stöd till IKEAs rullgardiner kommer dröja

IKEA verkar inte bara ha problem med att få ut sina smarta rullgardiner i butikerna utan även det utlovade HomeKit-stödet kommer att dröja.

IKEA har återigen missbedömt hur populära deras hemautomatiseringsprodukter verkligen är då både FYRTUR och KADRILJ är svåra att få tag på. IKEA hinner inte tillverka tillräckligt många men det kanske är tur i oturen för alla som tänkte köpa dessa för att få in i HomeKit. På Twitter har en anställd på IKEA gått ut och meddelat att HomeKit-stöd till rullgardinerna borde lanseras någon gång i början på nästa år.

Från början var det sagt att stöd skulle komma någon gång under hösten men så blev det bevisligen inte. IKEA överraskade hela internet med sina prisvärda smarta rullgardiner som är en del av deras numera relativt breda portfölj av smarta, uppkopplade produkter.

Källa Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
21 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.