HomeKit-stöd till IKEAs rullgardiner kommer dröja

IKEA verkar inte bara ha problem med att få ut sina smarta rullgardiner i butikerna utan även det utlovade HomeKit-stödet kommer att dröja.

IKEA har återigen missbedömt hur populära deras hemautomatiseringsprodukter verkligen är då både FYRTUR och KADRILJ är svåra att få tag på. IKEA hinner inte tillverka tillräckligt många men det kanske är tur i oturen för alla som tänkte köpa dessa för att få in i HomeKit. På Twitter har en anställd på IKEA gått ut och meddelat att HomeKit-stöd till rullgardinerna borde lanseras någon gång i början på nästa år.

Från början var det sagt att stöd skulle komma någon gång under hösten men så blev det bevisligen inte. IKEA överraskade hela internet med sina prisvärda smarta rullgardiner som är en del av deras numera relativt breda portfölj av smarta, uppkopplade produkter.

Källa Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
21 svar

Apples spin off av det populära inslaget från The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke kommer med en ny säsong som har premiär idag.

I flera år har olika personer försökt hitta en bakdörr in i Apple TV 3 för att användare ska kunna jailbreaka sin enhet och nu är den dagen här.

För ett par dagar sedan gick Sonos ut och meddelade att vissa äldre enheter inte längre kommer att få några uppdateringar och sedan dess har internet fullkomligt exploderat av upprörda kunder.

Undertecknad jobbar lika mycket på min MacBook Pro som min iPad Pro men när mörkret faller får jag gå över till min Macbook Pro igen.

Det läcks och ryktas för fullt kring iPhone i vanlig ordning. Förr krävdes det att en Apple-anställd skulle glömma kvar sin prototyp på någon sliskig bar efter en våt utekväll. För att senare få sparken när någon nyfiken teknikbloggare köpte den för hutlösa priser och läckte ut bilder. Sägs det.

Super Bowl 1984 var inte bara en härlig dag för alla som gillar amerikansk fotboll utan det var även en stor dag för Apple.