Då kan du beställa nya Mac Pro

Har du inte hunnit bränna hål på plånboken ännu av alla julklappsköp så har du snart chansen då nya Mac Pro och Pro Display XDR snart går att beställa.

Apple har börjat skicka ut e-postmeddelanden till vissa kunder där de meddelar att Mac Pro och Pro Display XDR kommer gå att beställa den 10 december. Pro Display XDR är en 32-tums Retina-skärm med 6K och med ett kontrastförhållande på 1 000 000:1. Den minst sagt härliga skärmen kommer kosta 4 999 dollar och vill du lyxa till det ordentligt så kan du köpa stativet Pro Stand för 999 dollar eller VESA-monteringsadaptern för 199 dollar.

Mac Pro (även kallad rivjärnet) som blir en härligt modulär dator där alla fel med soptunnan har åtgärdats kommer att gå att konfigurera med upp till 4 GPU´s, 1,5 TB RAM samt en 28 kärnig CPU. Mac Pro kommer att starta på 5 999 dollar men vad en fullsmetad Mac Pro med extra allt kan landa på är ännu inte officiellt.

Via Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Apples spin off av det populära inslaget från The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke kommer med en ny säsong som har premiär idag.

I flera år har olika personer försökt hitta en bakdörr in i Apple TV 3 för att användare ska kunna jailbreaka sin enhet och nu är den dagen här.

För ett par dagar sedan gick Sonos ut och meddelade att vissa äldre enheter inte längre kommer att få några uppdateringar och sedan dess har internet fullkomligt exploderat av upprörda kunder.

Undertecknad jobbar lika mycket på min MacBook Pro som min iPad Pro men när mörkret faller får jag gå över till min Macbook Pro igen.

Det läcks och ryktas för fullt kring iPhone i vanlig ordning. Förr krävdes det att en Apple-anställd skulle glömma kvar sin prototyp på någon sliskig bar efter en våt utekväll. För att senare få sparken när någon nyfiken teknikbloggare köpte den för hutlösa priser och läckte ut bilder. Sägs det.

Super Bowl 1984 var inte bara en härlig dag för alla som gillar amerikansk fotboll utan det var även en stor dag för Apple.