JAYS lanserar AirPlay 2-kompatibla högtalare

Det svenska företaget JAYS lanserar inom kort ett ny produktserie som heter s-Living och det trevliga är att högtalarna har stöd för AirPlay 2.

s-Living kommer till en början bestå av två högtalare s-Living One och s-Living Three som skiljer sig både i pris och storlek. Båda högtalarna är WiFi-högtalare med stöd för multi-room så vi kan få ljud i alla rum i hemmet om så önskas. De har även stöd för Bluetooth, NFC, AirPlay 2, Chromecast och Spotify Connect. Båda högtalarna har touchkontroller på ovansidan och en microUSB samt 3,5 mm ingång.

s-Living One som är den minsta av de två högtalarna går att köpa i två färger, Graphite Black eller Concrete White och prislappen ligger på 2 699 kronor. Den lite större s-Living Three kommer även den i samma färger och designen påminner lite om en brödrost. Prislappen för denna ligger på 3 799 kronor och båda enheterna går att förhandsboka redan idag på JAYS hemsida.

Skriven av Marcus Attefors

Jag vet inte hur det är med er men min lightningport på telefonen är mer eller mindre oanvänd, så skulle det fungera med en telefon som helt saknar laddningsport?

Har du gått och drömt om att kunna spela in lite härliga filmer med din personliga Memoji så är det nu möjligt via Apples egna app Clips.

Väntan har varit lång men nu är dagen som många har väntat på äntligen här -Swedbank har nu stöd för Apple Pay

Att ha kameror placerade i hemmet kan vara lite obehagligt dels för att man kan ha känslan av att bli övervakad men sen även ur ett säkerhetsperspektiv - vem kan egentligen titta på den här strömmen?

Apple kommer precis som tidigare år haka på Black Friday och kör återigen med presentkort som kan användas i deras butiker.

För ungefär en månad sedan lanserade Apple en ny version av sina AirPods som är av typen in-ear och källor till Bloomberg meddelar nu att efterfrågan är högre än vad Apple hade räknat med.