Podd: Mörkret

Peter och Thor sätter sig ner och går igenom svaren kring vilken mobiltelefon som fotograferar bäst på natten. Peter har gjort ett litet halvvetenskapligt test där han låtit medlemmarna i våra olika forum rösta, Thor är inte helt övertygad.

Andra ämnen i veckans podd är trådlös CarPlay och hur svårt kan det egentligen vara? Hur drivs de här företagen och bor det en liten liten galen Steve Jobs inom oss alla. Peter delar med sig av sina erfarenheter från att själv varit VD.

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver.

Du hittar podden på bland annat:
Spotify
iTunes
Acast

Skriven av Thor Lindholm

Idag går det att beställa Mac Pro och Pro Display XDR och vill du gå all in så får du sälja många njurar.

Vi har lämnat prylmässan IFA bakom oss och blickar mot CES som går av stapeln den 7 januari i Las Vegas.

IKEA verkar inte bara ha problem med att få ut sina smarta rullgardiner i butikerna utan även det utlovade HomeKit-stödet kommer att dröja.

Har du inte hunnit bränna hål på plånboken ännu av alla julklappsköp så har du snart chansen då nya Mac Pro och Pro Display XDR snart går att beställa.

Blir du inte riktigt kompis med kontrollen till Apple TV 4 och Apple TV 4K? Då är det läge att sälja huset, säga upp dig från jobbet och flytta till Schweiz.

i veckans avsnitt tar vi upp Black Fridays död och hur dumt det smarta hemmet kan vara.