Apple Arcade får tillökning med sex nya spel

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Det betyder att det nu finns över 100 spel på Apple Arcade och det hundrade spelet blev UFO on Tape: First Contact som är utvecklat av Revolutionary Concepts och i spelet ska vi helt sonika fånga utomjordingar på film.

Nästa spel heter Discolored och är utvecklat av Shifty Eye och det är ett pusselspel där all färg är borta och uppdraget är att få världen att glimra av härliga färger igen istället för den svartvita värld vi startar spelet i.

Det tredje spelet är ett fotbollsspel utvecklat av Rogue Games där vi dels kan samla på olika spelarkort och sen självklart även sparka lite boll. Kampanjen är 60 timmar lång och det går även att möta kompisar multiplayer.

Nästa spel heter Marble It Up: Mayem! och är utvecklat av Marble it up och det är ett plattformsspel där vi ska navigera en kula genom lite WipeOut-liknande miljöer och även detta spel har stöd för multiplayer så du kan spela mot dina vänner.

Det femte spelet är äventyrsspelet Guildlings som är utvecklat av Sirvo Studios som är en RPG där vi ska kriga mot spöken, goblins och andra ondskefulla varelser, och har vi tur kanske vi även lyckas rädda världen.

Sist ut har vi Takeshi & Hiroshi som är utvecklat av Oink Games där vi får följa två bröder där den ena är en spelutvecklare som arbetar på ett nytt spel. Hans nyfikna lillebror vill varje gång ett kapitel i spelet är klart testa det och ibland är inte spelet helt klart så den äldre brodern får improvisera och ta an sig rollen som de onda monstren själv.

Skriven av Marcus Attefors

Apple har lämnat in en patentansökan gällande Apple Watch där det framgår att bolaget vill kunna mäta muskelrörelser i sina framtida klockor.

Om du inte riktigt tycker att batteritiden räcker till på din nya iPhone så har Apple nu lanserat sina nya batteriskal till iPhone 11-serien.

Det svenska företaget JAYS lanserar inom kort ett ny produktserie som heter s-Living och det trevliga är att högtalarna har stöd för AirPlay 2.

Mophie meddelar idag att de kommer att lansera två nya laddplattor, där vi på den ena kan ladda två enheter och på den andra tre enheter.

En nytt lagförslag i Tyskland kan göra att Apple tvingas öppna upp NFC i sina telefoner så det går att använda andra betaltjänster genom att blippa sin telefon.

AirPods Pro har funnits på marknaden ett tag nu men det finns ett par funktioner som kanske inte är helt självklara och nedan har vi listat dessa.