Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Arcade får tillökning med sex nya spel

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Det betyder att det nu finns över 100 spel på Apple Arcade och det hundrade spelet blev UFO on Tape: First Contact som är utvecklat av Revolutionary Concepts och i spelet ska vi helt sonika fånga utomjordingar på film.

Nästa spel heter Discolored och är utvecklat av Shifty Eye och det är ett pusselspel där all färg är borta och uppdraget är att få världen att glimra av härliga färger igen istället för den svartvita värld vi startar spelet i.

Det tredje spelet är ett fotbollsspel utvecklat av Rogue Games där vi dels kan samla på olika spelarkort och sen självklart även sparka lite boll. Kampanjen är 60 timmar lång och det går även att möta kompisar multiplayer.

Nästa spel heter Marble It Up: Mayem! och är utvecklat av Marble it up och det är ett plattformsspel där vi ska navigera en kula genom lite WipeOut-liknande miljöer och även detta spel har stöd för multiplayer så du kan spela mot dina vänner.

Det femte spelet är äventyrsspelet Guildlings som är utvecklat av Sirvo Studios som är en RPG där vi ska kriga mot spöken, goblins och andra ondskefulla varelser, och har vi tur kanske vi även lyckas rädda världen.

Sist ut har vi Takeshi & Hiroshi som är utvecklat av Oink Games där vi får följa två bröder där den ena är en spelutvecklare som arbetar på ett nytt spel. Hans nyfikna lillebror vill varje gång ett kapitel i spelet är klart testa det och ibland är inte spelet helt klart så den äldre brodern får improvisera och ta an sig rollen som de onda monstren själv.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.