Photoshop till iPad har landat i App Store

Väntan har varit väldigt lång och Adobe är nu äntligen redo för lansering av Photoshop till iPad och appen går äntligen att ladda ned.

Appen är helt kostnadsfri att ladda ned men det krävs en Creative Cloud prenumeration för att kunna använda appen. Adobe bjuder dock på de första 30 dagarna så du kan känna och klämma innan du tar beslut om det är värt kostnaden på 125 kronor per månad. I appen finns självklart stöd för Apple Pencil och det går att arbeta med lager precis som i desktop-versionen. Enheterna som stöds är:

  • iPad Pro (Wi-Fi, Wi-Fi, and Cellular)

  • iPad Pro (12.9-inch) and 2nd generation

  • iPad Pro (10.5-inch)

  • iPad Pro (9.7-inch)

  • iPad 5th Generation

  • iPad Mini 4

  • iPad Air 2

Adobe har även valt att man kan logga in med "Sign in with Apple" vilket är ett trevligt tillskott. Vill du ladda ned och testa Photoshop till iPad kan du göra det på App Store.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

I porrbranschen pågår just nu ett skifte där användare konsumerar sin dos av porr på mobilen istället för sin stationära eller bärbara dator.

Idag går det att beställa Mac Pro och Pro Display XDR och vill du gå all in så får du sälja många njurar.

Vi har lämnat prylmässan IFA bakom oss och blickar mot CES som går av stapeln den 7 januari i Las Vegas.

IKEA verkar inte bara ha problem med att få ut sina smarta rullgardiner i butikerna utan även det utlovade HomeKit-stödet kommer att dröja.

Har du inte hunnit bränna hål på plånboken ännu av alla julklappsköp så har du snart chansen då nya Mac Pro och Pro Display XDR snart går att beställa.

Blir du inte riktigt kompis med kontrollen till Apple TV 4 och Apple TV 4K? Då är det läge att sälja huset, säga upp dig från jobbet och flytta till Schweiz.