Photoshop till iPad har landat i App Store

Väntan har varit väldigt lång och Adobe är nu äntligen redo för lansering av Photoshop till iPad och appen går äntligen att ladda ned.

Appen är helt kostnadsfri att ladda ned men det krävs en Creative Cloud prenumeration för att kunna använda appen. Adobe bjuder dock på de första 30 dagarna så du kan känna och klämma innan du tar beslut om det är värt kostnaden på 125 kronor per månad. I appen finns självklart stöd för Apple Pencil och det går att arbeta med lager precis som i desktop-versionen. Enheterna som stöds är:

  • iPad Pro (Wi-Fi, Wi-Fi, and Cellular)

  • iPad Pro (12.9-inch) and 2nd generation

  • iPad Pro (10.5-inch)

  • iPad Pro (9.7-inch)

  • iPad 5th Generation

  • iPad Mini 4

  • iPad Air 2

Adobe har även valt att man kan logga in med "Sign in with Apple" vilket är ett trevligt tillskott. Vill du ladda ned och testa Photoshop till iPad kan du göra det på App Store.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.

Apple Arcade lanserades den 19 september och nu har det gått lite över en månad sedan lansering och frågan är om tjänsten är värd 59 kronor per månad?

Väntan har varit väldigt lång och Adobe är nu äntligen redo för lansering av Photoshop till iPad och appen går äntligen att ladda ned.