Rykte: Ingen ny iPad Pro under 2019

Alla ni som går och hoppas på en ny iPad Pro nu på höstkanten ser ut att få vänta en bit in i 2020.

När Apple igår pratade om sina förväntade intäkter under julhanden framgick det från Apples finanschef Luca Maestri att det mycket väl kan bli så att ingen uppdaterad iPad Pro kommer att släppas i år. Istället ryktas det istället om att Apple kommer hålla låda i mars 2020 och visa upp en ny iPad Pro. Den nya modellen ryktas komma med ett liknande kamerasystem som iPhone 11 Pro-serien där vi hittar tre linser. Det finns även väldigt lösa rykten att iPad Pro blir den första av Apples produkter som kommer med stöd för 5G-nätet och om detta stämmer återstår att se i mars.

Hoppet är dock det sista vi sviker så undertecknad håller fortfarande tummarna och hoppas att vi ser en ny iPad Pro-modell redan under 2019.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.

Apple Arcade lanserades den 19 september och nu har det gått lite över en månad sedan lansering och frågan är om tjänsten är värd 59 kronor per månad?

Väntan har varit väldigt lång och Adobe är nu äntligen redo för lansering av Photoshop till iPad och appen går äntligen att ladda ned.