Telenor först i norden med ny integration med Apple TV

Telenor meddelar idag via ett pressmeddelande att de blir först i norden med en helt ny typ av integration med Apple TV.

Den nya integrationen innebär att allt innehåll på Telenor Stream kommer finnas tillgängligt i Apples TV-app där vi från och med imorgon även hittar Apples egna streamingtjänst Apple TV+. Väl i TV-appen kommer det bjudas på en mer modern upplevelse när det kommer till att hitta innehåll i Telenor Stream. I sitt pressmeddelande säger Leif Björklund, TV-chef på Telenor:

Vi är glada över att vara först i Norden med att erbjuda denna smidiga lösning tillsammans med Apple inför den globala lanseringen av videotjänsten AppleTV+. Telenor är en av Sveriges största distributörer av TV-innehåll och vi vill erbjuda våra kunder det bästa innehållet på marknaden, samtidigt som vi gör det enkelt att hitta och ta del av det oavsett plattform. Tillsammans med Apple kan vi nu erbjuda en modern kundupplevelse som är både enkel och intuitiv.

Källa: Pressmeddelande

Skriven av Marcus Attefors

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.

Apple Arcade lanserades den 19 september och nu har det gått lite över en månad sedan lansering och frågan är om tjänsten är värd 59 kronor per månad?

Väntan har varit väldigt lång och Adobe är nu äntligen redo för lansering av Photoshop till iPad och appen går äntligen att ladda ned.