Telenor först i norden med ny integration med Apple TV

Telenor meddelar idag via ett pressmeddelande att de blir först i norden med en helt ny typ av integration med Apple TV.

Den nya integrationen innebär att allt innehåll på Telenor Stream kommer finnas tillgängligt i Apples TV-app där vi från och med imorgon även hittar Apples egna streamingtjänst Apple TV+. Väl i TV-appen kommer det bjudas på en mer modern upplevelse när det kommer till att hitta innehåll i Telenor Stream. I sitt pressmeddelande säger Leif Björklund, TV-chef på Telenor:

Vi är glada över att vara först i Norden med att erbjuda denna smidiga lösning tillsammans med Apple inför den globala lanseringen av videotjänsten AppleTV+. Telenor är en av Sveriges största distributörer av TV-innehåll och vi vill erbjuda våra kunder det bästa innehållet på marknaden, samtidigt som vi gör det enkelt att hitta och ta del av det oavsett plattform. Tillsammans med Apple kan vi nu erbjuda en modern kundupplevelse som är både enkel och intuitiv.

Källa: Pressmeddelande

Skriven av Marcus Attefors

Om du inte riktigt tycker att batteritiden räcker till på din nya iPhone så har Apple nu lanserat sina nya batteriskal till iPhone 11-serien.

Det svenska företaget JAYS lanserar inom kort ett ny produktserie som heter s-Living och det trevliga är att högtalarna har stöd för AirPlay 2.

Mophie meddelar idag att de kommer att lansera två nya laddplattor, där vi på den ena kan ladda två enheter och på den andra tre enheter.

En nytt lagförslag i Tyskland kan göra att Apple tvingas öppna upp NFC i sina telefoner så det går att använda andra betaltjänster genom att blippa sin telefon.

AirPods Pro har funnits på marknaden ett tag nu men det finns ett par funktioner som kanske inte är helt självklara och nedan har vi listat dessa.

Idag kom dagen som många har väntat på och Apple visar upp lite nytt på bärbara sidan i form av en 16-tums MacBook Pro.