Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

En första titt på AirPods Pro

Både Marques Brownlee och iJustine har lagt vantarna på AirPods Pro och nedan kan ni ta en titt på vad deras första intryck är.

AirPods Pro går redan nu att förbeställa och kommer att leveras som tidigast imorgon den 30 oktober. AirPods Pro har en helt ny design och istället för den snäckskalsformade designen har de in-ear. De kommer även utrustade med aktiv brusreducering och något som Apple kallar "Transparens". Med funktionen aktiverad hör vi både musiken och omgivningen samtidigt vilket kan vara smart om man cyklar i trafik eller inte vill missa ett trafikmeddelande. Prislappen landar på 3 195 kronor och i vår artikel från igår kan du läsa mer detaljerat om alla funktioner och nyheter AirPods Pro innehåller.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
15 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.