En första titt på AirPods Pro

Både Marques Brownlee och iJustine har lagt vantarna på AirPods Pro och nedan kan ni ta en titt på vad deras första intryck är.

AirPods Pro går redan nu att förbeställa och kommer att leveras som tidigast imorgon den 30 oktober. AirPods Pro har en helt ny design och istället för den snäckskalsformade designen har de in-ear. De kommer även utrustade med aktiv brusreducering och något som Apple kallar "Transparens". Med funktionen aktiverad hör vi både musiken och omgivningen samtidigt vilket kan vara smart om man cyklar i trafik eller inte vill missa ett trafikmeddelande. Prislappen landar på 3 195 kronor och i vår artikel från igår kan du läsa mer detaljerat om alla funktioner och nyheter AirPods Pro innehåller.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
15 svar

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.

Apple Arcade lanserades den 19 september och nu har det gått lite över en månad sedan lansering och frågan är om tjänsten är värd 59 kronor per månad?

Väntan har varit väldigt lång och Adobe är nu äntligen redo för lansering av Photoshop till iPad och appen går äntligen att ladda ned.