Namnet på Apples kommande Tile-utmanare är läckt

Att Apple arbetar på en Tile-utmanare som vi kan sätta på våra nycklar, i plånboken och mycket mer råder det inga tvivel om, men vad produkten ska heta har fram tills idag varit okänt.

Den lilla trackern kommer med största sannolikhet heta "AirTag" och upptäckten står Guilherme Rambo för. I en mapp i filsystemet för den senaste iOS 13.2-uppdateringen hittas namnet. När vi har fäst vår nyinköpta AirTag på plånboken eller nyckelknippan kan vi se var den befinner sig i den omgjorda "Hitta"-appen. Det kommer även gå att spela upp ljud så vi enklare hör var i hemmet den befinner sig. I appen går det även att markera nycklarna som borttappade och det fina i kråksången är att om en iPhone-användare går i närheten av dina nycklar så får vi en notis med var de befinner sig tack vare den andre iPhone-ägarens telefon. Personen som går förbi får även en notis i sin telefon att nycklarna är borttappade samt kontaktinformation till ägaren.

Vad AirTag kan tänkas kosta eller när den kommer är fortfarande oklart men med tanke på att iOS 13.2 innehåller så mycket information om AirTag så är det nog inte allt för lång tid kvar innan de lanseras.

Via 9To5Mac