iOS 13.2 och iPadOS 13.2 är här

Apple släppte en smärre bomb med sina nya AirPods Pro men det var inte allt då iOS 13.2 och iPadOS 13.2 är här.

Uppdateringen har skickats ut i detta nu och utöver att ge stöd för de nya AirPods Pro som kommer den 30 oktober så bjuds det på en rad nya funktioner. Bland annat så får vi en drös nya emojis som följer Unicode 12 där vi bland annat numera kan använda emojis med funktionsnedsättningar, gorillor, kokosdrinkar och mycket mer.

För er som har skaffat iPhone 11 och iPhone 11 Pro är numera även Deep Fusion aktiverat. Deep Fusion optimerar texturer, detaljer och brus i bilder vilket gör att de blir betydligt mer klara och detaljerade. I hem-appen kan vi återigen välja att sensorer inte ska klumpas till en ikon utan de går nu att ha separat vilket är en funktion som togs bort som många saknade.

Det går även att aktivera så att dina iMessage-meddelanden läses upp när du har dina AirPods (2:a generationen) eller Beats Pro i öronen vilket är ett trevligt tillskott så telefonen inte behövs tas upp.

Under inställningar har vi även en ny ikon som heter "Research" och där möts vi av ett meddelade att vi kan ladda ned appen "Forskning" från App Store för att dela vår användningsdata som sedan kan användas för just forskning.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
13 svar

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.

Apple Arcade lanserades den 19 september och nu har det gått lite över en månad sedan lansering och frågan är om tjänsten är värd 59 kronor per månad?

Väntan har varit väldigt lång och Adobe är nu äntligen redo för lansering av Photoshop till iPad och appen går äntligen att ladda ned.