Kuo: iPhone SE 2 går i massproduktion i januari

Den erfarne Apple-läckaren Ming-Chi Kuo är igång igen och nu påstår han att Apple kommer dra igång produktionen av iPhone SE 2 i januari.

Den första iPhone SE visades för första gången upp den 21 mars 2016 och den lanserades officiellt den 31 mars 2016. Ming-Chi Kuo påstår sig nu ha information om att Apple kommer att dra igång produktionen av uppföljaren iPhone SE 2 i januari 2020 och att den kommer att gå att beställa i mars 2020, så liknande datum som när första SE-modellen lanserades.

Kuo skriver att telefonen kommer se ut ungefär som iPhone 8 och kommer ha en 4,7" skärm, A13-processor, 3GB RAM, intern lagring på 64GB samt 128GB och den kommer fortsatt ha hemknapp. Prislappen förväntar sig Kuo hamna på ca 399 dollar.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.

Apple Arcade lanserades den 19 september och nu har det gått lite över en månad sedan lansering och frågan är om tjänsten är värd 59 kronor per månad?

Väntan har varit väldigt lång och Adobe är nu äntligen redo för lansering av Photoshop till iPad och appen går äntligen att ladda ned.