Kuo: iPhone SE 2 går i massproduktion i januari

Den erfarne Apple-läckaren Ming-Chi Kuo är igång igen och nu påstår han att Apple kommer dra igång produktionen av iPhone SE 2 i januari.

Den första iPhone SE visades för första gången upp den 21 mars 2016 och den lanserades officiellt den 31 mars 2016. Ming-Chi Kuo påstår sig nu ha information om att Apple kommer att dra igång produktionen av uppföljaren iPhone SE 2 i januari 2020 och att den kommer att gå att beställa i mars 2020, så liknande datum som när första SE-modellen lanserades.

Kuo skriver att telefonen kommer se ut ungefär som iPhone 8 och kommer ha en 4,7" skärm, A13-processor, 3GB RAM, intern lagring på 64GB samt 128GB och den kommer fortsatt ha hemknapp. Prislappen förväntar sig Kuo hamna på ca 399 dollar.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Om du inte riktigt tycker att batteritiden räcker till på din nya iPhone så har Apple nu lanserat sina nya batteriskal till iPhone 11-serien.

Det svenska företaget JAYS lanserar inom kort ett ny produktserie som heter s-Living och det trevliga är att högtalarna har stöd för AirPlay 2.

Mophie meddelar idag att de kommer att lansera två nya laddplattor, där vi på den ena kan ladda två enheter och på den andra tre enheter.

En nytt lagförslag i Tyskland kan göra att Apple tvingas öppna upp NFC i sina telefoner så det går att använda andra betaltjänster genom att blippa sin telefon.

AirPods Pro har funnits på marknaden ett tag nu men det finns ett par funktioner som kanske inte är helt självklara och nedan har vi listat dessa.

Idag kom dagen som många har väntat på och Apple visar upp lite nytt på bärbara sidan i form av en 16-tums MacBook Pro.