Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Så får du ett års Apple TV+ kostnadsfritt den första november

Nu är det inte långt kvar tills Apple lanserar sin största satsning på länge och beger sig in i streamingkriget med Apple TV+.

Tjänsten kommer att lanseras den första november och kommer att innehålla titlar som The Elephant Queen, Snobben i Rymden, For All Mankind, See, The Morning Show och många fler. Priset för tjänsten kommer att ligga på 59 kronor per månad och använder du Family Sharing kommer du och upp till fem familjemedlemmar kunna använda tjänsten samtidigt. Det kommer även finnas möjlighet att testa Apple TV+ ett helt år kostnadsfritt.

För att lyckas med det så krävs det att du har köpt en iPhone, iPad, iPod Touch, Mac eller Apple TV efter den 10 september 2019. När Apple TV+ har lanserats den första november så kommer du ha tre månader på dig att registrera dig för erbjudandet och därefter löper det ut. Själva registreringen görs i Apple TV-appen från och med den första november.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
18 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.