Så får du ett års Apple TV+ kostnadsfritt den första november

Nu är det inte långt kvar tills Apple lanserar sin största satsning på länge och beger sig in i streamingkriget med Apple TV+.

Tjänsten kommer att lanseras den första november och kommer att innehålla titlar som The Elephant Queen, Snobben i Rymden, For All Mankind, See, The Morning Show och många fler. Priset för tjänsten kommer att ligga på 59 kronor per månad och använder du Family Sharing kommer du och upp till fem familjemedlemmar kunna använda tjänsten samtidigt. Det kommer även finnas möjlighet att testa Apple TV+ ett helt år kostnadsfritt.

För att lyckas med det så krävs det att du har köpt en iPhone, iPad, iPod Touch, Mac eller Apple TV efter den 10 september 2019. När Apple TV+ har lanserats den första november så kommer du ha tre månader på dig att registrera dig för erbjudandet och därefter löper det ut. Själva registreringen görs i Apple TV-appen från och med den första november.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
18 svar

Om du inte riktigt tycker att batteritiden räcker till på din nya iPhone så har Apple nu lanserat sina nya batteriskal till iPhone 11-serien.

Det svenska företaget JAYS lanserar inom kort ett ny produktserie som heter s-Living och det trevliga är att högtalarna har stöd för AirPlay 2.

Mophie meddelar idag att de kommer att lansera två nya laddplattor, där vi på den ena kan ladda två enheter och på den andra tre enheter.

En nytt lagförslag i Tyskland kan göra att Apple tvingas öppna upp NFC i sina telefoner så det går att använda andra betaltjänster genom att blippa sin telefon.

AirPods Pro har funnits på marknaden ett tag nu men det finns ett par funktioner som kanske inte är helt självklara och nedan har vi listat dessa.

Idag kom dagen som många har väntat på och Apple visar upp lite nytt på bärbara sidan i form av en 16-tums MacBook Pro.