Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Säg hej till Beats Solo Pro

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Det är det Apple-ägda Beats som under dagen visade upp sina senaste hörlurar Beats Solo Pro som kommer lanseras redan den 30 oktober. Hörlurarna som är av typen "on ear" kommer med Pure ANC vilket i folkmun är brusreducering. Funktionen är inget nytt för Beats-serien utan finns även till deras "over-ear"-hörlurar Beats Studio3. Något som däremot är nytt är en ny funktion som de kallar Transparancy. Solo Pro är utrustade med externa mikrofoner och genom att trycka på en knapp på vänstra hörlurskåpan kan vi enkelt prata med vänner vi möter på stan eller höra viktiga publika meddelanden och annat utan att behöva pausa musiken.

Batteritiden ligger på 22 timmar om brusreduceringen och Transparancy är aktiverat och har vi inte dessa två funktioner igång så får vi upp till 40 timmars batteritid. Precis som Beats andra hörlurar har de stöd för Fast Fuel så laddar vi hörlurarna i 10 minuter kan vi lyssna på musik i tre timmar. De kommer även utrustade med Apples nya H1-chip vilket ska förbättra ljudkvalitén och även ge stöd för att aktivt lyssna på kommandot "Hej Siri". Genom att vika ihop hörlurarna stängs de automatiskt av och genom att vika upp dem igen sätts de automatiskt på. Precis som med andra hörlurar som har antingen H1-chippet eller det lite äldre W1-chippet kan vi med Solo Pro titta på en film eller lyssna på musik med en kompis på en telefon.

Hörlurarna har ännu inte dykt upp på Apples svenska hemsida men i USA kommer de kosta 299,95 dollar och kommer i färgerna Black, Ivory, Gray, Dark Blue, Light Blue, Red, lansering sker den 30 oktober i USA.

Källa Apple, Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.