Säg hej till Beats Solo Pro

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Det är det Apple-ägda Beats som under dagen visade upp sina senaste hörlurar Beats Solo Pro som kommer lanseras redan den 30 oktober. Hörlurarna som är av typen "on ear" kommer med Pure ANC vilket i folkmun är brusreducering. Funktionen är inget nytt för Beats-serien utan finns även till deras "over-ear"-hörlurar Beats Studio3. Något som däremot är nytt är en ny funktion som de kallar Transparancy. Solo Pro är utrustade med externa mikrofoner och genom att trycka på en knapp på vänstra hörlurskåpan kan vi enkelt prata med vänner vi möter på stan eller höra viktiga publika meddelanden och annat utan att behöva pausa musiken.

Batteritiden ligger på 22 timmar om brusreduceringen och Transparancy är aktiverat och har vi inte dessa två funktioner igång så får vi upp till 40 timmars batteritid. Precis som Beats andra hörlurar har de stöd för Fast Fuel så laddar vi hörlurarna i 10 minuter kan vi lyssna på musik i tre timmar. De kommer även utrustade med Apples nya H1-chip vilket ska förbättra ljudkvalitén och även ge stöd för att aktivt lyssna på kommandot "Hej Siri". Genom att vika ihop hörlurarna stängs de automatiskt av och genom att vika upp dem igen sätts de automatiskt på. Precis som med andra hörlurar som har antingen H1-chippet eller det lite äldre W1-chippet kan vi med Solo Pro titta på en film eller lyssna på musik med en kompis på en telefon.

Hörlurarna har ännu inte dykt upp på Apples svenska hemsida men i USA kommer de kosta 299,95 dollar och kommer i färgerna Black, Ivory, Gray, Dark Blue, Light Blue, Red, lansering sker den 30 oktober i USA.

Källa Apple, Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

AirPods Pro har funnits på marknaden ett tag nu men det finns ett par funktioner som kanske inte är helt självklara och nedan har vi listat dessa.

Idag kom dagen som många har väntat på och Apple visar upp lite nytt på bärbara sidan i form av en 16-tums MacBook Pro.

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.