Twitter gör intåg i macOS Catalina

En av funktionerna i macOS Catalina är att utvecklare nu enklare kan porta sina iPad-appar till Catalina och nu är Twitter här.

Twitter har gjort just detta och versionen som nu går att ladda ned till macOS påminner väldigt mycket om appen till iPad. De har även lagt till stöd för Dark Mode så beroende om du har det inställt på systemnivå på din Mac eller inte så anpassar sig appen efter det. Twitter har tidigare haft en app till macOS men lade ned den under förra året och hänvisade instället till Twitter via en webbläsare vilket inte är fullt lika mysigt.

Vill ni ladda Twitter till macOS kan ni göra det på App Store.

Skriven av Marcus Attefors

Appen Shortcuts eller genvägar som den heter här i Sverige är ett kraftfullt verktyg där det går att skapa automatiseringar, smarta genvägar och mycket mer. Men nu har vi nog hittat genvägen som imponerat mest på oss hittills.

Apple har av någon okänd anledning valt att ta bort samtliga recensioner som gjorts på deras hemsida av privatpersoner.

Apple har lämnat in en patentansökan gällande Apple Watch där det framgår att bolaget vill kunna mäta muskelrörelser i sina framtida klockor.

Om du inte riktigt tycker att batteritiden räcker till på din nya iPhone så har Apple nu lanserat sina nya batteriskal till iPhone 11-serien.

Det svenska företaget JAYS lanserar inom kort ett ny produktserie som heter s-Living och det trevliga är att högtalarna har stöd för AirPlay 2.

Mophie meddelar idag att de kommer att lansera två nya laddplattor, där vi på den ena kan ladda två enheter och på den andra tre enheter.