I iOS 13.2 kan vi ändra videokvalité direkt i kamera-appen

Det finns en sak som har legat högt upp på vår önskelista väldigt länge och nu har Apple äntligen lyssnat.

Apples kamera-app är enkel att använda och funktionerna är placerade logiskt och enkelt att komma åt. Men av någon anledning så har vi behövt djupdyka in i inställningarna på telefonen för att ändra kvalitén på materialet som ska spelas in. I den senaste betan av iOS 13.2 som lanserades idag är detta äntligen åtgärdat. Nu när vi ska spela in en videoklipp så kan vi ändra om vi vill spela in i 720p i 30 bilder per sekund, HD i 30 eller 60 bilder per sekund och 4K i 30 eller 60 bilder per sekund direkt uppe i högra hörnet i kamera-appen. Vi vill kort och gott bara säga, tack Apple!
Uppdatering: Funktionen verkar än så länge vara exklusiv till iPhone 11-serien.

En annan liten men ack så välkommen funktion är att vi nu kan trycka hårt på en app på hemskärmen och välja att radera appen. Tidigare fick vi först klicka på "Ordna om appar" och sen på krysset för att sist välja att ta bort appen.

Missa inte vår recension som vi spelade in helt med hjälp av en iPhone 11 och en iPhone 11 Pro Max:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.