Crossy Road Castle kommer till Apple Arcade

Crossy Road som lanserades 2014 låg länge på topplistan i App Store och Hipster Whale som ligger bakom spelet har nu visat upp uppföljaren.

Titeln blir Crossy Road Castle och vi bjuds på samma nostalgiska grafik som tar oss tillbaka till Nintendo-eran. De som inte har en iOS-enhet kommer dock bli besvikna då spelet lanseras exklusivt till Apple Arcade. En kul detalj är att vi kommer kunna spela spelet lokalt med upp till fyra andra personer. Något exakt datum har inte utannonserats mer än att det kommer släppas på Apple Arcade inom kort.

Skriven av Marcus Attefors

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.