Apple startar reparationsprogram för iPhone 6S

Apple har dragit igång ett reparationsprogram för iPhone 6S då vissa av enheterna inte går att starta igen när den har stängts av.

Felet med att telefonen inte går att starta igen efter att den har stängts av berör modeller som tillverkades mellan oktober 2018 och augusti 2019. På deras supportsida framgår det inte vilken komponent det är som gör att felet uppstår men skulle du ha en iPhone 6S som är tillverkad under perioden ovan kan det vara läge att boka en tid hos Apple.

Om du är osäker på när din iPhone är tillverkad så går det att knappa in telefonens serienummer för att se om du har en drabbad telefon som behöver repareras.

Källa Apple, Via The Verge

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.