iPhone 11 vs iPhone 11 Pro

Vi har tagit en titt på iPhone 11 och iPhone 11 Pro, två telefoner som är väldigt lika vid första anblick men vi försöker gå igenom några av likheterna och skillnaderna telefonerna emellan och när det kan vara aktuellt att välja den ena framför den andre.

iPhone 11 Pro finns i guld, silver, rymdgrå och skogsgrön medan iPhone 11 finns färgerna vit, svart, lila, gul, grön och (product) Red. iPhone 11 kommer i storlekarna 64, 128 och 256 GB medan iPhone 11 Pro kommer i 64, 256 och 512 GB

iPhone 11 Pro har tre kameror, vidvinkel, ultravidvinkel och tele, medan iPhone 11 har två, vidvinkel och ultravidvinkel.

Det går att kolla på en del av bilderna tagna med nattläge på iPhone 11 Pro på vårt Instagramkonto (Instagram komprimerade) och vill du dela med dig av dina egna bilder i full upplösning finns det en tråd för just detta på teknikveckanforum

Vi jämför inte med iPhone 11 Pro Max i videon då de har samma specifikation som iPhone 11 Pro förutom att den är mycket större, den har en skärmstorlek på 6,5-tums skärm, och då också några fler timmars batteritid.

Kommentarer
15 svar

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.