MacOS Catalina är nära - Apple Arcade igång för Macen

Som sista plattformen får nu Macen Apple Arcade, men bara för dig som har betan av macOS Catalina.

Dessvärre är det än så länge inte samma digra katalog spel som på de iOS-baserade enheterna. Om det är för att alla inte hunnit göra klart Mac-versionerna eller om det kommer att vara en något skralare lista spel på datorerna återstår att se.

Apple Arcade kostar 59 kronor i månaden och ger då spel på alla Applas enheter för hela familjen. Dina framgångar synkroniseras över alla dina enheter dessutom.

Läs mer om Apple Arcade hos Apple.

Skriven av Peter Esse

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.